Wednesday, November 11, 2009

first time

bismillah

malam ni, buat kali pertamanya mama dan hanin berpisahh!!! tak tidur sama2..... ^_^

tetah telah mencadangkan suaya hanin tidur semalaman atau dua bersamanya supaya hanin dapat lupakan susu badan (supaya hanin tak shock minggu depan nak berpisah dengan mama lama) dan untuk tengok macam mana hanin masa malam2.

jika ada ape2 masalah, boleh la tetah rujuk ada mama sementara mama masih ada di sini (jordan) sebelum pergi saudi.





mama, walaupun dah biasa berpisah dengan hanin di siang hari tiap2 hari ketika urusan belajar....terasa lain pulak malam ni, sunyi hanin takde.. abi pulak takde sekarang, study group di rumah a'zaab... (ohh tambah sunyi...)



sebelum hantar hanin ke rumah tetah tadi, mama abi bawak hanin 'shopping'! ala, kedai runcit depan umah tetah aje! masuk kedai, abi turunkan hanin, hanin pun jadi tak sure nak pilih yang mana... kiri kanan atas bawah peennnuhh dengan makanan ringan!

hasilnya, hanin dapat seplastik kecil penuh...keluar kedai berot2 mulut tahan senyum bila mama abi usik2: " waaahhh! banyaknyaaaa jajan ni!!"

saja, sekadar nak raikan dia, dan kot2 boleh jadi ubat hati kalau rundu bila teringat balik saat 'indah' diberi kebebasan memilih barang sendiri..

ok hanin, mama nak study. miss u!!

(tidur la nyenyak2 mlm ni ye, jgn cari tek!)




mmmuahh! rindu dah nak kiss!

2 comments:

BAYT AMZAR said...

salam hanin cayang...

umi dr smlm tgu mama update pasal ni.. hehe..

harap hanin baik2 saja bila mama abi xde nannti ye.. :)

tgu mama update pasal cerita dr tetah pula..... theee.. ;)

Muthanna Saari said...

ngehngehngeh..hanin nak 2 tahun dah..kasi putus terus..minum susu kambing lak...