Monday, March 23, 2009

suprise for Hanin

sambungan semalam...

balik2 rumah abi mengintai Hanin yg sedang tidur..sambl mengeluh..'ala baru nk tunjuk kat dia abang ada beli hadiah untuk dia...kesian dia sakit2 ni kasi happy sikit lah..'

bila abi keluarkan hadiah nya, mama pun ' waaa besnyee!!...'
agaknya bising2 kami bersembang, Hanin pun terjaga, abi pun excited pasangkan hadiahnya, namun usaha itu tidak mendapat sambutan dari Hanin sebab Hanin masih sangat lagi mengantuk. belum siap abi pasang Hanin dah kembali tidur..hemmm.


pagi td bangun2 je Hanin terus meluru ke hadiahnya! baru cuba untuk menggunakan..tergolek2 sikit. hadiah ni nanti Hanin dah habis study (baca mama dan abi habis study) tinggal jelah kat sweileh ni untuk kegunaan anak-anak sweileh yang bakal datang...insyAllah..hehe..
p/s...uwais bila pulak..tagged!

4 comments:

Uwais Amzar's Family said...

uih... hanin dah dapat dulu hadia tu! ummi br cadang nak cari malam nih...

alahai..ummi sakit tgn lg ni... tp blh lak nak main bowling lg ek? kih3x.. tgn kiri yg sakit..sejuk smlm mandi kot..huhu..

tunggu...!!!

suweileh family said...

sabar 2 Hanin tu nak try toy baru dia...sampaikan stokin pakai sebelah saja...hehehe

Muthanna Saari said...

bawakla balik kete tu, bleh racing dgn insyirah..hehehe

al-huda said...

salam ziarah kak marwah..
jazakillah 4 evryting..
wah,memang bes btul surprise ntuk hanin~
lame xtengok dye da besar pon..kirim cium ntuk hanin-_^