Thursday, April 2, 2009

balas 2 tag serentak..

Bismillahirrahmanirrahim..

jawap tag Lina dan Syazana serentak, yang Lina punya dah lama hutang, berhabuk dah. yang Syaz baru lagi.. sorry ye Lina.hehe..
soalan2 hampir sama..

1. Kenapa kamu berblog?
untuk rekodkan perkembangn Hanin dan pengalaman dia membesar kat Jordan

2. Apakah method penulisan dalam blog kamu?
takde method, ataupun mixed all method? huhu..
kadang2 nasihat2 untuk Hanin, dah besar nnt dia baca kan..insyAllah

3. Antara rupa dan isi blog, mana yang lebih kamu utamakan?
lebih kepada isi, teingin gak nak cantikkan blog tapi tak sempat..hihi

4. Letak widget lagu tak dalam blog? sb apa pilih lagu tu?
dulu je, sekarang tak sebab bising, susah nak tumpu..huhu ( sama cam syazana)

5. Banyak2 artikel dalam blog kamu, paling suka yg mana? sbb apa?
post yg bertajuk 'rumah dah pasang internet',,,kihkih, sbbnye sangat pendek tak perah otak untuk menulis dan perasaannya sgt gembira sbb dah ade internet!

6. Pernah terasa nak hapuskan blog kamu? sebab?
tak pernah..ni kan untuk Hanin..hihi

7. Pendapat kamu tentang blog kepada pemilik blog yang kirim tag ini?
dua orang kan,
Lina: hem lina ni comel, suka tgk muka dia masa sekolah dulu, macam sejuk je..cewah..tapi sangka senyap2 dia, berbakat juga menulis ye ;)
Syazana: hem syaz ni penyayang dari ape yg mawa nampak, sayang kat adik2 kan? suami apatah lagi...hihihi ;p

8. senaraikan 5 orang yg kamu akan tag
hemm...byk sgt lah 5. 2 jelah kuakua... ammu Khairi Kamaruddin dan puan Suhayu Ehwan..tada!

2 comments:

Uwais Amzar's Family said...

yelah..ada masa kang org jawablah... huhu..dah 2 hari ni tak berkesempatan jengah blog sendiri..busy-busy..eceh!1

ahl mujahideen wa syuhadaa' said...

hehe.. skrg mi dh tau rupenye ade jugak masa 'takde masa' nak jengah blog sendiri...kehkehkeh