Thursday, April 9, 2009

balas lagi tag..

Salam
ni mama diberi tag pulak oleh amu Khairi, bagi dia seronok jawap tag ni...huhu haritu mama bagi tag kat dia sebab nak kena kan dia...hehe.. dulu bagi mama, tag ni macam satu keje..tapi tidak lagi sekarang...hihi..

1.anda rasa anda hot?
hemm..kadang2! haha..yela, kadang2 hot gak kalau Hanin buat perangai..kalau tak, cool je..keh3.

2.upload gambar kegemaran anda?


3.kenapa anda suka gambar ini?
sebab gambar ni cam menggambarkan Hanin pada masa akan datang, solehah, tutup aurat, comel..gerram!!

4.bila kali terakhir makan pizza?
baru harini makan pasta..hahaha.. (cikgu BM dah nak tolak markah..tak jwp soalan)

5.lagu terakhir yang anda dengar?
ain pasang tak habis2 lagu ni, Taylor Swift love story..tgh layan jiwang pengantin baru dan lama...hihi

6.apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
dengar lagu dan ketawa... (bagus juga ada budak yg takde blog kat sebelah ni, dia yang tolong jawapkan..tak payah aku perah otak)

7.selain name sendiri,anda suke dipanggil dgn nama apa?
Hanin: ucuk2 ayang2..yekot..dia tak penah gitau pun..

8.tag lagi 6 org?
1. sharmi
2. syazana
3. asma haslan
4. anisah ali
5. ilya
6. idaaa!!

9.siapa no.1 pada anda?
kawan sekolah, dia kecik comel, kurus.. (erm sekarang ye lagi ke? hihi)

10.org no.3 ada hubungan dgn sesiapa?
ha....tau...tapi takleh gtau kat sini kehkehkeh...

11.kata sesuatu mengenai org no.5?
ha! ni lah waktunye..ilya garangg...meowww!!

12.bagaimana pula org no.4?
hehe anisah kelakar, tu yg tak sabar nk tgk dia jawap camne...jawap! jawap!

13.pesanan kpd no.6?
isk isk..tgh lagu say it isn't so...sedih la plak...i miss u ida!!

fuhh...habis jugak jawap..hihi

3 comments:

Uwais Amzar's Family said...

adeh..sume org dah jawab ni..umi sorang tak berjawab lagi..nantilah.. huhu

amie said...

hye mama hanin
amie disiniii...
comel tetap comel(mcm hanin lerrr:)
heheh tapi dah makin gomok sikit lahh..huhuhuhu:D

ahl mujahideen wa syuhadaa' said...

salam amie...hehe tak jawap ke tag dr hanin ni hihi..