Monday, April 27, 2009

tagged lagi

Salam
kali ni tag yang kedua dapat dari Aunty Syazana..
mencabar jugak soalan2 ni..

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan...saya angan2kan:
1. Produk Herbalife complete untill my weight turn to when i was 17 years old ngeh3.
2. Dimurahkan rezeki untuk ke negara2 yang saya impikan pergi: Spain, Jepun, Korea, China dlln. Dalam masa terdekat ni bumi bersejarah Andalusia dan Mesir.
3. Direzekikan berjumpa dengan seorang Arab yang sangat multazimin bi deen yg dpt memberi pentarbiyahan arabi yg mantap untuk Hanin bila waktunya dah tiba (iaitu pabila ummi tak dpt sambung babysit hanin)
4. Jubah atau jilbab Arab yg best2, set dgn seluar dan abaya belah tgh semua yg fashion terbaru
5. Kereta, buruk2 pun xpe! pintu nak tercabut pun takpe! huhu senang nak bergerak semasa belajar kat sini nih..

5 alasan terhadap pilihan tersebut
1. Best mkn herbalife ni, kesan die banyak, bagus gilak!. suami pun puas hati dgn hasil, tambah lah lagi rase nk sambung makan..
2. Nak tambah pengetahuan dan pengalaman especially alang2 dah kt jordan ni, dekat sikit dgn Spain dan Mesir
3. Peluang emas sementara duk jordan ni, dan moga hanin petah berbahasa arab sekecik usianya itu
4. sebab nak pegi jamiah nak pakai jubah arab, malu nak pakai baju kurung!! jubah saya sume out of date.
5. rasenye dah sebut sbb die kat atas tu..

5 impresi terhadap orang yg anda minat.. kat sini ada beberapa org lah..
1. rajin, super power (dulu lagi power) skrg low skit ngeh3..
2. ilmu cam mantap, kagum sgttttt byk gile membaca.
3. i wanna be like you ayahhhh!!!! huhu
4. penyabar...sangat penyabar...teruskan k habibi!!
5. erm think out of boz okay, be positive sentiasa!!

5 perkara hebat pernah anda lakukan (biase jelah taklah terlalu rasa hebat2 sgt2)
1. Melahirkan Hanin dengan masa tu motivasi sangat tinggi walaupun tenaga dah hampir 0%!!(especially lps dgr kata2 semangat dari my mother)
2. taklah hebat mana tapi xtau nak letak ape, buat kek carrot first time dlm masa 30minit dan sgt sedap dipuji awam.
3. bagi khutbah dalam kelas masa tahun 1, tajuk kebersihan. kasi hentam sama arab.
4. saya terbuat sesuatu kt kwn saya, so die mrh gile2 dan ketika dia masih marah tu die pulak terbuat bnd yg same saye buat tu, dan saye tak marah lgsg! sbb sy tahu perasaan kna marah seperti yg dia lakukan trhadap saya.
5. dapat tempat ketiga lari 800meter?? kah3...

5 ciptaan yang paling disukai (tak semestinya teknologi)
1. usrati jannati hehe
2. my daughter n my husband n my bakal anak2..
3. buah-buahan yang sukar ditemui di malaysia
4. cheeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee semua jenis!!
5. cinnamon roll

5 perkara yang dibenci
1. apabila diri tidak berubah2 dari satu kelemahan, rasa nk hukum!
2. apabila tidak belajar dengan perfect sebelum exam.
3. memberi alasan2 dan dalih2
4. tak kotakan janji berkali2
5. lupa amanah dan tugas yg ditaklifkan ketika itu

5 orang yg hendak anda tag.
1. suami ku..bila nk wat blog sendiri nih..
2. uda ain..buat je, mawah leh publish kt sini huhu
3. of course umi uwais hanin
4. nazirah
5. khairi (ada suka ka? hihi)

yeahhh!!! habes gakkk!!

6 comments:

razyana said...

awah,
abaya akak boleh hadiahkan.
akak ada byk.
yang hadiah keta tu, syahdunyer!

Uwais Amzar's Family said...

hah, apa lagi awah.. ;) ada offer baikk tuh.. haha

Ain Allen said...

eleh. ude jawab sendirilaa...! haha.

ahl mujahideen wa syuhadaa' said...

kak yana, betul ke..wah wah..besnye..huhu rezki jatuh dari langit ke ni...hehe..
syukran, syukran..ngeh3.

yellowrose said...

mawa!!
same laaa!!!!bley wat geng!
my feveret too...sume mknn berasaskan cheesseeeee &
ilove cinnamon roll to death =p

Deremind said...

eh.. ana ker yg kene tag?

ish lame da x jwb tag2 nih.. aha